Ta med barna på restaurant

16.01.2013

God mat hører med til skiferien. Spør du barna i familien hva god mat er, så vil kanskje mange av svarene begynne på P. Pølser, pizza og pannekaker.

Noen spisesteder ivaretar barna ekstra godt med lekerom, gratis dessert, pizza og pølser. Ønsker du å gå ut med hele familien og spise en kveld, så lar det seg gjøre.

Pizza og amerikanskinspirert mat

Pizza er trygt. Noen typer passer barna best, noen passer mor og far best. På menyene finner du både den lekre italienske med tynn bunn og den luftige amerikanske med tjukk bunn. Velg mellom Radisson Blu, Peppes Pizza, Sindrestua, Puben Sankt Olav, Skihytta og Ski Bistroen.

Barn som spiser på SkipaviljongenMen også burger med pommes frites er fin feriemat. Og kan barna spille et spill samtidig med burgermiddag, så er kanskje lykken fullkommen. Loftet Bar på Trysil Turistsenter har både spill og amerikanskinspirert mat på menyen. I etasjen under, med flott utsikt over de flombelyste bakkene, ligger Big Horn Steak House. Her kan barn under 12 år glede seg over gratis dessert. Is!

Lekerom og plankestek

Et lekerom/lekehjørne slår ofte veldig godt an for alle i familien. Lekerom har de blant annet på Pilegrimen Steakhouse, på Radisson Blu, Park Inn Trysil Mountain Resort og på Peppes Pizza.

Pilegrimen Steakhouse har forresten en annen barnerett på P. Nemlig Pilegrimens Barneplanke. Familiens yngste kan selv velge om de vil ha laks eller okse. Prisen er barnets alder x 10 kr.

Og morsomme måter å sette barneprisen på finner du også på Laaven. Fredag og lørdag kveld serveres grillbuffet. Fra klokken 20 kan du spise fra den herligste buffet. Barn opp til 16 år betaler kr 10 pr år.
Kos deg med god mat i ferien!

Tekst: Runa Eggen
Foto: Ola Matsson

Flere nyheter

  • 25.03.2021

    Siste nytt fra SkiStar

    Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
  • 24.03.2021

    Det du trenger å vite om påsken i Trysil

    Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
  • 24.03.2021

    Høyt servicenivå med sykkelpass

    Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
  • 12.03.2021

    8 tips til aktiviteter i påskeferien

    Med blå himmel, sol og snø tilbyr Trysil påskeaktiviteter for hele familien. Her er åtte av mange fine aktiviteter du finner i Trysil i påsken!
  • 02.03.2021

    På ski for første gang

    I desember gikk vi ut med en etterlysning: Er du født uten ski på beina og vil til Trysil på en drømmeferie og lære deg å stå på ski. Over 2.700 personer søkte, og nå har vinneren vært i Trysil. Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn...
  • 02.03.2021

    Langrennstur med hele familien

    I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
  • 17.02.2021

    Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

    Gaute Grøtta Grav har testet ut ulike aktiviteter som finnes i Trysil og filmet det til serien sin Ferieperler. 
  • 10.02.2021

    Gavetips til morsdag og valentines

    I år er søndag 14. februar en spesiell dag. Den markerer morsdag, valentines og fastelaven på en og samme dag. Vi har i den anledning samlet våre beste gavetips!
  • 18.01.2021

    Hele 2.753 søkte på «nordmannen født uten ski på beina» - nå er valget tatt

    Vinneren av «Jakten på nordmenn født uten ski på beina» er kåret. Se hvem som aldri har stått på ski og dermed vant drømmeferie til Trysil.  
  • 07.01.2021

    Petit Interiør

    Celina Lindeborg har vært glad i farger og det estetiske hele livet. I april 2019 så hjertebarnet Petit Interiør dagens lys i Trysil.   Som utdannet skredder og gardsjente med en forkjærlighet for treverk, gir Celina nytt liv til både hus, hytter ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >